Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Karaköprü İlçesinde Asfaltlama Çalışması Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Şubesi Ekipleri Karaköprü Maşuk Bölgesinde trafiği oldukça rahatlatacak olan Balıkayağı Bulvarında yol açma çalışmasının ardından asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Balıkayağı, Çardaklıkaya ve Şair Nabi Bulvarını açarak Maşuk Bölgesini (Seyrantepe Mahallesini) Diyarbakır Karayolundaki GAP Bulvarına bağlayan Büyükşehir Belediyesi, TOKİ konutlarının yer aldığı bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi.

BÜYÜKŞEHİR FUAR MERKEZİ ÖNÜNÜ GENİŞLETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü İlçesinde inşasına başladığı “Şanlıurfa Fuar Merkezi” önündeki 20 metrelik caddeyi genişleterek 35 metreye çıkardı.

Çardaklıkaya Bulvarı ile Diyarbakır Yolu GAP Bulvarını birbirine bağlayan köprü konumundaki caddenin altyapısını sil baştan yenileyen Büyükşehir Belediyesi, caddeyi bir yandan genişletirken diğer yandan ise güçlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin hummalı bir çalışma yaptığı caddede ŞUSKİ başta olmak üzere Tedaş, Aksa Doğalgaz ekipleri ise koordineli bir şekilde çalışmalarını tamamladı. Caddede şuan orta refüj yapım işi sürüyor.

KARAKÖPRÜ İLÇESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Karaköprü İlçesi 109. Caddeyi Mimar Sinan Bulvarına bağlayan bölgede de asfalt serimine devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48