Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de Vatandaşların Çukur Tepkisi
Karaköpür ilçesi yeni 35 metre yolda 6 ay önce çatlamaların meydana geldiği yolda zeminin oturtulması için üç binayı kaplayacak şekilde dev çukur açıldı. Sürekli çatlayan yolda zeminin sağlam oluşması için ekipler geniş çaplı çalışma başlattı. Çalışma sonucunda üç binayı kaplayacak şekilde büyük çukur açıldı, açılmasıyla birlikte altı aydır kapatılmayı bekliyor.
Yeni 35 metre yol üzerinde büyük çatlamaların meydana geldiği yolda yol çalışmaları nedeniyle altı ay önce üç binanın olduğu yolda büyük bir çukur açıldı. Bina sakinleri açılan çukur ile birlikte evlerin büyük tehlike altında olduğunu belirti.
Bina sakinleri, “Buraya bir çocuk düşse ne olacak? Bunun hesabını kim verecek? Alınan önlemler formaliteden ibaret. Yaklaşık altı aydır burası açık. Binadan çıkmak isteyen bir çocuk son anda düşmekten kurtuldu. Az daha dikkatsiz ve dalgın olsa çukura düşecekti. Bir an önce bu yolun yapılmasını istediklerini belirtiler.
Bina sakinleri, yaklaşık 6 ay önce yolun tam zemine oturmaması sonucu yolun çöktü. Yolun çökmesinin ardından belediyeye bildirdik. Geldi baktılar büyük çukur açtılar altı aydır geçmesine rağmen burası kapatılmadı. Şu anda herhangi bir çalışma yapılmadı." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48