Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de tehlike saçan merdiven

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesine bağlı Akbayır Mahallesinde inşaat yapılmak üzere kazılan arsanın yanından geçen geniş ve uzun merdiven tehlikeye davetiye çıkarıyor. İnşaat için kazılmış alanın çevresinde önlem alınsa da yanından geçen merdivenin toprak kaymasıyla beraber yıkılması an meselesi. Her gün yüzlerce insanın kullandığı merdiven tehlike yaratırken ne inşaatı yapanlar tarafından nede belediye tarafından bir önleme tabi tutulmuş değil. Özellikle merdivenin korkuluklarının düşük olması ve hemen yanındaki kazılan arsa alanının dibinde olması tehlikeyi iki katına çıkarıyor. Merdivenden yürüyen çocukların dikkatsizlik sonucu düşmesi göz önündeyken yetkililerin bir önlem almaması şaşırtıyor. Çevrede oturan mahalle sakinleri ise korkarak merdiveni kullandıklarını kimsenin ilgilenmediğine dikkat çektiler. Sorumlunun inşaat sahiplerinin mi belediye yetkililerinin mi bilmediklerini dile getiren vatandaşlar "o merdivenin yıkılması ya da birinin düşmesi mi gerekiyor önlem almak için" siteminde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49