Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de Elektrik Kesintileri Bitiyor Mu!

Geçtiğimiz yıl Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Ali Cevheri ile birlikte Türkiye Elektrik İdaresi Anonim Şirketi (TEİAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Orhan Kaldırım'ı ziyaret ederek Karaköprü'de yapılacak olan trafo merkezinin durumu ile ilgili bilgi aldılar. Trafo merkezinin ihalesinin tamamlandığını ve 1 yıl içerisinde faaliyete geçeceği müjdesini vermişlerdi. Ardından seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül seçim öncesi sıkıntının giderilmesiyle seyyar trafo merkezi kurulması için girişimlerde bulundu.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kamulaştırma işlemi resmi gazetede yayınlandı.

Seçim öncesi sorunu mobil trafo ile çözüme kavuşturulan Elektrik sorunu kalıcı çözüme kavuşması için 154 kV ( Şanlıurfa Çimento Şanlıurfa-1) Brş.N-Karaköprü Enerji iletim hattı için acilen kamulaştırılması için bugün resmi gazetede "Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV (Şanlıurfa Çimento-Şanlıurfa-1)Brş.N.-Karaköprü Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle adı geçen Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir." yayımlanarak yürürlüğe girdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49