Öne Çıkanlar Ahmet Demir Zabıta Haftasını Kutladı Eczanelerde Yeni Dönem! elektrık Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de "Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir" konulu eğitim semineri

Karaköprü Belediyesi Kadın ve Aile Komisyonu ve Harran Üniversitesi tarafından "Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir" konulu eğitim semineri verildi. Seminerde Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gelen uzmanlar tarafından çocuklukta yapılan aşılar, beslenme ve obezite ile madde bağımlılığı konularında katılımcılara eğitim verildi.

Karaköprü Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve eşi Güler Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy,

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, Belediye Üyeleri, Harran Üniversitesi'nden katılımcı Öğretim üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Seminerde Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Doç. Dr. Abdullah Solmaz çocuklarda uygulanan aşılar ve aşının önemi, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek çocuklarda beslenme ve obezite tehlikesi, Yrd. Doç Dr. Dursun Çadırcı ise çocuk yaşta sigara ve madde bağımlılığı ile çocukları zararlı maddelerden korumanın yolları konularında bilgiler verdiler.

Programın ardından konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ülkenin geleceği olan çocukların sağlığı için Harran Üniversitesi ile önemli bir seminer gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Baydilli, "Kadın ve Aile Komisyonumuzun düzenlediği programda Harran Üniversite'mizden değerli hocalarımız burada vatandaşlarımıza çocuk yaşta aşıların önemi, beslenme ve madde bağımlılığı konularında güzel bilgiler aktardılar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza önem veriyoruz, sağlıklı bireyler yetişmesi için çalışıyoruz. Kadın ve aile komisyonumuza bu güzel programı düzenledikleri için ve katılımcı hocalarımıza katkıları için teşekkür ediyorum. Bu salonu dolduran hanımefendilere ve beyefendilere de geldikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli Karaköprü Belediyesi'nin bu tür programlar düzenleyerek vatandaşları bilgilendirmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49