Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de Bitmeyen Elektrik Kesintisi

Şanlıurfa’da kangren haline gelen elektrik sorunu bitmek bilmiyor. Yaz kış demeden her mevsimde en büyük sorun haline gelen elektrik sorununa bir türlü çözüm bulunamıyor. Özellikle Doğukent Mahallesinde son günlerde elektrik kesintisinin sıkça yaşanırken, mahalle sakinlerinde artık bu durum karşısında isyan etme noktasına geldi. Mahalle sakinleri, “ Her sabah olduğu gibi bugünde elektrik kesintisi ile güne başlarken, özellikle hafa içi çocukların okula gittiğini ve elektrik kesintisi yüzünden evi ısıtamadıklarını çocukların üşüdüğünü söylediler.

İl genelinde her alanda konu ile ilgili şikâyetler gelirken son olarak 2 yıldan beridir elektrik sorununu bir türlü çözüme kavuşturulmadığı Karaköprü ilçesi Doğukent Mahalle sakinleri duruma artık isyan etti. Sözde Şanlıurfa’nın en gözde ve modern ilçesi olan Karaköprü’de böylesi elektrik sorunun olması Karaköprü’nün cazipliğine de gölge düşürüyor. Her gün elektrik sorunuyla güne merhaba diyen mahalle bu sabahta yine elektrik kesintisiyle güne başladı.

DEDAŞ yetkililerin Şanlıurfa’da en fazla alt ve üst yatırımların yapıldığı ilçe olarak belirlediği Karaköprü ilçesine bağlı Doğukent Mahalle sakinleri son haftalarda yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı evlerinde bulunan birçok elektronik cihazların yandığını ve bunlara bir haftadır kombilerinde eklendiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49