Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Karakeçili Kırsalında Beyazgül Sevinci

Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Sinan Yavuz’a böylesi bir seçim bürosu açılışından dolayı teşekkür eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş, seçime sayılı günler kala yerel seçimlerin önemine değindi.

KUŞ. 31 MART SEÇİMİ ERDOĞAN’IN SEÇİMİDİR ÜMMETİN SEÇİMİDİR

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte seçim bürosunun açılışına katılan Kuş, “Dehvari aşireti denince aklıma İl Genel Meclisinde mesai yaptığım Mustafa Mangal aklıma gelir. Allah mekânını cennet eylesin. Ruhu şad olsun. Bugün Sinan Yavuz bir seçim bürosu açıyorum dedi. Geldik bir mitinge dönüşmüş. Seçime sayılı günler kaldı. Bu seçim benim veya Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçimi değil. Yerel bir seçim olsa bile bu seçim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimdir. Bu seçim şer ittifaklarıyla Cumhurbaşkanımızın seçimidir, ümmetin seçimidir” diye konuştu.

KUŞ: TAPU SORUNUNU ÇÖZMEYE SÖZ VERİYORUM

İlçede yaşanan tapu sorununun çözümü için gereken ne ise yapacağına söz veren AK Başkan Adayı Kuş, “Tapu sorunu çözülürse ne mi olur. Kentsel dönüşümün önü açılır. Kentsel dönüşüm başlarsa ilçe rahat bir nefes alır. Çocuklarımıza güzel bir ilçe bırakmış oluruz” diye konuştu.

AK Başkan Adayı Kuş’u destekleyerek Eyyübiye’de AK Partiye rekor bir oy kazandıracaklarına inandıklarını belirten Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen seçim bürosu açılışının kendisini duygulandırdığını belirterek katılımlarından dolayı Eyyübiyelilere minnettarlık duyduklarını söyledi.

Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Dehvari aşireti mensubu Sinan Yavuz, miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışında kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ederek Eyyübiye’de rekor bir oyla Kuş’u belediye başkanı yapacaklarını söyledi.

KUŞ: CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI KARADAŞ’IN SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte daha sonra Cumhur İttifakının Belediye Meclis Üye Adayı Murat Karadaş’ınseçim bürosu açılışını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48