Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Karakaş'ın temayül teşekkürü
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Osman Remzi Karakaş, temayül yoklamasına ilişkin kendisine destek verenlere teşekkür etti.
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Osman Remzi Karakaş yaptığı açıklamada,"Dün gerçekleştirilen temayül yoklamasında başta il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK kadrolara yakışır gereklilikte geçmiştir. AK Parti’de yarış ve mücadele daima, seviyeli ve barış içinde geçmekte olup bu temayül de aynı düzeyde gerçekleşmiştir. Yolumuz inandığımız hak yoldur. Bu bir davadır, bu bir sevdadır. Memleket davası ve millet sevdasıdır. AK Parti Aday Adayı temâyül yoklamasında  bana destek veren tüm dava arkadaşlarıma, bizlerle birlikte olan veya arayarak dua ve desteklerini yanımızda hissettiren dostlarıma ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler sunarım." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49