Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Karagül’ün Çekimleri Başladı
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde yetişen bir gül olan 'Karagül', hüzünlü bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin  çekimlerine başlandı, dizinin çekimleri  Şanlıurfa, Gaziantep ve Halfeti üçgeninde geçiyor. Başrollerini Ece Uslu ve Yavuz Bingöl'ün üstlendiği dizide Özcan Deniz de 'konuk oyuncu' olarak yer alıyor.
 
KARAGÜL' ADLI DİZİNİN KONUSU
 
Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon ikilisinin kaleme aldığı 'Karagül' dizisinin yönetmenliğini de Murat Saraçoğlu üstleniyor. Dizide doğulu zengin bir ailenin oğlu olan Özcan Deniz, İstanbul'da Ece Uslu ile evlenecek, daha sonra ailesinden habersiz iflas edecek. Durumdan haberdar olan kardeşiyle göl kenarında kavga ederken suya düşüp kaybolacak. Ece Uslu kaybolan kocasının peşinden Urfa'ya gidecek. Orada kocasının başka bir eşinin daha olduğunu öğrenecek olan Uslu için çok zor bir hayat başlayacak.
 
Mesut Akusta (Kendal Ağa) Halfeti Çok Güzel Bir Yer
 
Mesut Akusta film’de (Kendal Ağa) “Halfeti gerçekten şahane bir yer biraz yolları bozuk ama biz yeni bir diziye başladık ismi Karagül enteresan bir hikayesi var Halfeti özgün yetişen bir gül Halfeti’den başka bir yere götürülürse gül sararıyormuş gerçek siyah engini yitiriyor Baraj’dan dolayı bir çok köy sular altında kaldığı iklimini bozduğu için siyah gül fazla yetişmiyor ondan çıkan hikaye ile aşk hikayesi bende burada tarlaları olan Ağa’yı canlandırıyorum burası hem tarih olarak  Halfeti güzel seviyoruz burayı dedi”
 
Karagül’ün Yönetmen Murat Saraçoğlu Batıdan Doğuya Göç
 
“Karagül dizisi Halfeti ve çevresinde çekeceğiz özellikle bir kadının dönüşüm hikayesi yeniden hayata tutunma hikayesi Hikaye İstanbul’dan başlıyor bu yöreye geliyor diziler genellikle doğu’dan batı’ya gider bizim ki  Halfeti Antep hattı arasında devam edecek Başlıca rollerde Özcan Deniz ,Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Özlem Conker  çok kalabalık bir kadromuz var güçlü bir yapım  tasarımı var sıfırdan evler yapıldı dizi ne kadar sürer belli değil umarım uzun sürer burada herkes bize yardımcı oluyor tek zorluğumuz hava şartları biraz soğuk dedi.(Mustafa BAYAR)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49