Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Karacadağ’da  hafta sonu yoğunluğu
 Güneydoğu bölgesinin tek kayak merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezi haftasonunda ziyaretçi akınına uğradı.

Bölgenin tek kayak merkezi olması sebebiyle ilgi gören Karacadağ Kayak Merkezi, haftasonunda yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Siverek ilçesine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Karacadağ Kayak Merkezi, Cumartesi ve Pazar günlerinde havaların da sıcak olmasından kaynaklı yoğun ziyaretçi ağırladı. Güneşli havaların hafta sonuna denk gelmesi sonucu, yoğun şekilde ziyaretçi ağırlayan kayak merkezinde işletmeciler de memnun oldu. Sıcak havaları fırsat bilen vatandaşlar, Karacadağ Kayak Merkezine giderek, burada aileleriyle birlikte zaman geçirdi. Bölgede tek olması sebebiyle oldukça ilgi gören Karacadağ, ziyaretçilerin ilgisini çekerken, ziyaretçiler, memnun olduklarını ve fırsat buldukça geleceklerini söyledi. Bölgede kar yağışının az olmasının verdiği dezavantaj, bu anlamda işletmecileri memnun etmezken, kar yağışının olmasıyla birlikte ziyaretçi sayısının daha çok artacağı belirtildi. Karacadağ’da kayak yapmaya gidenler arasında çevre illerden gelenlerin de yoğun olması dikkatlerden kaçmazken, kayak meraklıları bölgenin tek kayak merkezinde haftasonunun keyfini çıkardı.

1919 rakıma sahip kayak merkezinde vatandaşlar, kayak yapmanın yanında mangal yakarak da hafta sonunun keyfini çıkarmaya çalıştı.

Kayak merkezinde işletmeler tarafından verilen kayak aletlerine para ödemek istemeyen vatandaşlar da yanlarında getirdikleri leğen ve diğer kayak aletleriyle kaymaya çalıştı. Kayak merkezinde güzel saatler geçirdiğini söyleyen Yusuf Sesli adındaki vatandaş, Adıyaman’dan geldiklerini ve ailesiyle güzel bir hafta sonu geçirmek için Karacadağ’ı tercih ettiklerini söyleyerek, “Güneydoğu bölgesinde hemen hemen her yer birbirine benziyor. Diğer bölgelerde kayak merkezi sayısı fazla olurken, bizim bölgemizde sadece burada var. Biz de ailenizle birlikte güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer düşündük ve aklımıza burası geldi. İyi ki de gelmişiz, gerçekten çok güzel zaman geçirdik. Çocuklarımız eğlendi, biz de kaydık. Ayrıca kayaktan sonra mangal keyfi yaparak, unutulmaz bir an yaşamak istedik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49