Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kandil Coşkuyla Kutlandı
Şanlıurfa’da Berat Kandili nedeniyle Hz. İbrahim'in doğduğuna inanılan mağaranın yer aldığı Balıklıgöl Platosu'nda ki Dergah Cami'ine akın etti
 
Akşam namazının ardından kentin en önemli dini mekanlarının başında gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'ne gelen vatandaşlardan gün dolayısıyla oruç tutanlar, burada iftar yaptı. Çevre il ve ilçelerden gelen yüzlerce vatandaş, yerleşkedeki camilerde namaz kılıp, Kur'an-ı Kerim okudu.
Vatandaşlar, Hazreti İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağara ile Hazreti Eyyüp'ün hastalığında çile çektiği belirtilen mağarayı ziyaret etti.
 
İl Müftüsü İhsan Açık, yatsı namazı öncesi Dergah Camisi'nde verdiği vaazda barış ve kardeşliğin önemine değenirek, ülkede huzurun hakim olmasını diledi. Cami içerisinde yer bulamayan vatandaşlar ise avluya serilen halılar üzerinde namaz kılıp, ibadet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49