Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Kanalda kaybolan gencin cesedi bulundu
Şanlıurfaspor Tesislerinin arkasında bulunan DSİ’ye ait büyük sulama kanalına düşen Askerden yeni gelen 23 yaşındaki Atilla Kılıç’ın cansız bedeni sulama kanalından çıkartıldı.
 
Olay dün saat 17:00 sularında Şanlıurfaspor Tesisleri arkasında yer alan DSİ’ye ait kanalda meydana geldi İddiaya göre, motosikletiyle sulama kanalı çevresinde kız arkadaşıyla gezen Askerden yeni gelen 23 Yaşındaki Atilla Kılıç, elini yıkamak için kanal yaklaştı. Kanala yaklaşan Atilla’nın dengesini kaybetmesi sonucu kanala düştü. Kız arkadaşının haber vermesiyle olay yerine sağlık ekibi, polis ekipleri ve su altı arama kurtarma polislerin 7 kilometrelik sulama kanalında çalışma başlattı. su altı polisleri tarafından kanal taranırken, yaklaşık 3 saat süren arama çalışmalarına rağmen gence ulaşılamadı. Oksijen tüplerinin bitmesi ve havanın kararmasının ardından ekipler arama çalışmalarına ara verdi. sabahın erken saatinde yeniden başlayan arama çalışmalarında Atilla Kılıç’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından çıkarılan Atilla Kılıç’ın cesedi Ambulans konularak otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tel örgülerden oğlunun cansız bedenini seyreden Anne ve Baba sinir krizi geçirdi.
 
Olay anını anlatan Amca Mahmut Kılıç” Görgü tanıkların anlattıklarına göre kıs ile yeğenim birlikte suyun kenarına gelmişler belli bir süreden sonra yeğenim suya uzanmış suya uzandıktan sonra düştüğünü görgü tanıkları söylediler” dedi.
    


sanlıurfa kanalda boğulma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49