Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Kan bağışı düşük
Şanlıurfa’da Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına son zamanlarda ilgi azaldı.
 
Şanlıurfa kent merkezinde 2 hastane olmak üzere birçok yerde de çadır kurarak, kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlardan kan alan Kızılay ekipleri, kış aylarına girilmesiyle birlikte kan bağışı yapan kişi sayısının azaldığını söyledi. Kan bağışında Gaziantep’le yarıştıklarını söyleyen Kızılay ekipleri, bu hedeflerine ulaşmak için hafta sonu günlerinde de çalıştıklarını söyledi. Kan bağışının son zamanlarda düşük olduğunu kaydeden sorumlu doktor Murat Karaçizmeli, “Şanlıurfa’da birçok noktada kan bağışı merkezleri kurarak, vatandaşlarımızın kan bağışı yapmasını sağladık. Şanlıurfa’da yaz aylarında hedeflediğimiz kan miktarına ulaşıyorduk ancak, şimdi fazla kan bağışı yapan oluyor. Hedefimiz, Gaziantep’le aynı miktarda kan toplamak. Bu amaçla hafta sonunda bile hizmet veriyoruz, sürekli merkezlerimiz açık oluyor ve kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
 
Kan bağışı yapmaya gelen bir vatandaş da, herkesin mutlaka bir kez kan vermesi gerektiğini belirterek, kan bağışı yapmanın vücuda çok yarar sağladığını söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49