Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kamu Kuruluşunu Otele çevirdiler
Şanlıurfa’da hava sıcaklıkların aşırı artması ve Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar buldukları serin yerlerde uyumaya başlıyor.
Şanlıurfa’da cami, parklar ve en son da Tapu ve Kadastro dairesinde insanlar öğle mesaisinde dinlenmek için koltuk ve mescitlerde uyuyakalıyor. Gün içerisinde çalışarak yorulan ve oruç ayının verdiği halsizlik nedeniyle buldukları yerlerde uyuyakalan daire çalışanları ve işini görmek için daireye gelen vatandaşlar yorgunluklarını atmaya çalışıyorlar. Özellikle oruç ayı olması sebebiyle susuzluğun verdiği yorgunluk, vatandaşların gölgelik yerleri otele çevirmesine sebep oldu. Öğle mesaisinde namaz kılmak için cami ve mescitte kıldıkları namazdan sonra uyuyakalan vatandaşlar dikkat çekerken, en son olarak da Tapu ve Kadastro dairesinde uyuyakalan vatandaşlara rastlandı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49