Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Kalkınma Ajansı’na Mehmet Kaya Seçildi
Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın Danışma Organı Kalkınma Kurulu Başkanlığına Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya seçildi.
 
2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kurulan Karacadağ Kalkınma Ajansının Kurul Başkanlık görevinin yeni dönemini Şanlıurfa yönetecek. Şanlıurfa ve Diyarbakır İllerini kapsayan ve aralarında her iki İlin Valileri, Belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odaları Borsa Başkanları, Kaymakamlar ve STK Başkanları olmak üzere  100 kişiden oluşan Karacadağ Kalkınma Ajansının Kalkınma Kurulu Üyesi  Ajansın Kurul Başkanlığı için bugün seçime gitti.
 
Diyarbakır Liluz Otelde açık oylama usulü ile yapılan Kurul Başkanlığına Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya seçildi.  Karacadağ Kalkınma Ajansının Genel Sekreterliğini ise İlhan Karakoyun yürütüyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48