Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Kaldırılan duraklar yaya yolunu rahatlattı
Halk Eğitim Müdürlüğü önünde bulunan duraklar daha önceleri yaya yolunu olumsuz bir şekilde etkiliyordu. Otobüs duraklarının Halk Eğitim Müdürlüğü önünden kaldırılmasının ardından yaya yolunun rahatladığı görüldü.
Daha önceleri konu ile ilgili bazı haberlerimizde yayaların çekmiş oldukları sıkıntıları dile getirmiştik. Otobüs duraklarının kaldırılmasının ardından cadde genişledi ve yayalar rahat bir şekilde caddede yürümeye başladı. Yeni otobüs duraklarının ise orta refüjde çalışmalarının yapıldığı görüldü.
Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz bazı vatandaşlar şu şekilde açıklamalarda bulundu; “Daha önce Halk Eğitim Müdürlüğü önünde otobüs durakları yayaları olumsuz etkiliyordu. Cadde üzerinde yoğunluk yaşanılıyordu rahat bir şekilde ilerlemede sıkıntı yaşıyorduk. Durakların kaldırılması iyi oldu, yayalar olarak rahatça artık caddede ilerleyebiliyoruz. Yeni yapılacak çalışmalarında trafiği rahatlatacağını umuyoruz”
Ayrıca cadde üzerinde Belediye ekiplerinin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettiği görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49