Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Kadir Gecesi Mesajı
 Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın Kadir Gecesi Mesajı
İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının son günlerini yaşarken Mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kur’an-ı Kerim’in indirildiği bu mübarek gece; aynı zamanda günahlardan arınma ve hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu Allah’ın bizlere sunduğu eşsiz nimetlerden biridir.
Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede; avuç açıp dua eden tüm kalplerin hayır dualarının kabul olmasını diliyor, Kadir Gecesinin ülkemiz ve tüm İslam aleminin birliğine, huzuruna ve kardeşliğine vesile olmasını dileyerek tüm halkımızın Kadir Gecesini tebrik ediyorum.
Başkan Çiftçi'den Kadir Gecesi Mesajı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezi ve tüm ilçelerde Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde idrak ettiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde dolu dolu geçtiğini söyledi.
Mesajında Başkan Nihat Çiftçi, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği bir gece olduğunu vurguladı.
Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığında, manevi duyguların zirveye çıktığı Kadir Gecesinin Şanlıurfa'ya ve ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi huzura eriştirmesini, tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin içinden geçtiği bu zorlu sürecin ise bir an önce noktalanmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum" dedi.
 
Başkan Ekinci’den Kadir Gecesi Mesajı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yayımladığı mesajında,  "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi’nin faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde inşallah kurtuluşumuza vesilece olacaktır.
Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa sevgi ve barış getirmesini niyaz ediyorum. Rabbim bu mübarek Kadir Gecesi'nin hürmetine Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken hastane de tedavi görmekte olanlara da acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemize ve halkımıza benzer terör olaylarından yaşanabilecek acıları yaşatmasın. Bu anlamda tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutlarım” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49