Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Kadir gecesi bereketi
Naci ÇETİNDAĞ
 
Şanlıurfa’da Kadir Gecesi nedeniyle ibadet için Balıklıgöl’ü tercih eden vatandaşlar adım atacak yer bulamadı.
 
Kadir gecesi nedeniyle Türkiye’nin değişik kentlerinden yerli turistler tarihi Balıklıgöl platosunda mesken tuttu.  yabancı vatandaşlar  kutsal mekanları mesken tuttu. Hz. İbrahim peygamber makamı bu günlerde büyük bir insan yoğunluğu yaşanıyor Havaların sıcak olması ve ramazan dolaysıyla iş yapamayan esnaf Kadir gecesi nedeniyle Türkiye’nin değişik kentlerinden gelen vatandaşlardan  esnafın yüz güldü. Esnaf Kadir gecesi nedeniyle çift bayram yaptı. Kadir gecesi vesilesiyle  oteller doldu konuk evleri misafir haneler doldu taştı. otellerde yer bulamayan yabancı turistler balıkgöl çevresindeki ağaçlar altında konaklama yaptı. Balıklıgöl platosunu mesken tutan yerli turistler ağaçların altında iftar hazlılıklarına başladı. vatandaşlar  Akşam ise Kadir gecesini Halilürrahman camisinde idrak edecekler.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49