Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Kadınlar, Suriyeli Çocukları Sevindirdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç ve AK Parti Kadın Kolları Suruç’ta bulunan Kobanili misafirler için topladıkları yardımları Suruç Yatılı Bölge Okulu’nda kalan misafirlere dağıttılar.
Yatılı Bölge Okulu’nda kalan Suriyeli misafirler için yardım ziyaretinde Turan Güvenç’e, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Geçici barınma merkezinde kalan Suriyeli kardeşlerimizi ziyaretleri sırasında kadın ve çocuklarla tek tek ilgilenen Turan Güvenç, beraberlerinde getirdikleri; çocuk giysisi, oyuncak, battaniye vb. yardımları dağıtarak, evlerinden, vatanlarından ayrı kalan çocukların sevinmesini sağladılar. Ziyaret sırasında Turan Güvenç ve beraberindekilere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç da eşlik etti.
“El Ele Verip Mazlumlara Yardımları Ulaştıralım”
Ziyaretin ardından burada bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Kılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin ilk günden itibaren mazlum kardeşlerinin yanında yer aldığını belirterek, büyük bir fedakarlıkla görevini yapan Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti. Başkan Vekili Nihat Kılıç, bugün Büyükşehir Belediyesi olarak önce Suruç’ta Kaymakamlığı ziyaret ettiklerini ve akabinde sınırın sıfır noktasında incelemelerde bulunduklarını belirterek, “Sonra sınırın sıfır noktasına gittik. Sorunları ve sıkıntıları yerinde gördük. Büyükşehir Belediyemizin ve arkadaşlarımızın çalışmalarını inceledik. Bu konuda; Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyoruz. Gerçekten, arkadaşlarımız göçün başladığı ilk günden itibaren tamamıyla Suruç’ta, görevlerinin başında mazlum olan insanlara hizmet için ellerinden geldiğince mesai saati gözetmeksizin çalışmaktalar. Bu hususta da çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Gelen mazlum halkın sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda halkımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Buradaki insanlar gerçekten mazlum. El ele, birlik ederek bu insanlarımıza yardımlarımızı ulaştıralım. Özellikle Kurban Bayramı Arifesinde bu insanlarımıza ve çocuklara yardımlarımızı ulaştıralım” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49