Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Kadın Kursiyerlere “Kadın ve Doğum” semineri
Suruç ÇATOM ’da bulunan kadın kursiyerlerine yönelik “Kadın ve Doğum” semineri verildi.
 
Öğretmenevi’nde yapılan bilgilendirme seminerine çok sayıda kadın katıldı. Sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmeye çalışan Özel Doğumed Tıp Merkezi, ÇATOM ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan Kursiyer ve görevlileri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Gül Savcı ile bir araya getirdi.
 
ÇATOM, ve Suruç Halk Eğitim Merkezi çalışan bayanların da katılımcı olarak yer aldığı söyleşide; Kadın Hastalıkları, ne tür hastalıklarla karşılaşıldığını, tedavi süreci, miyomlar, miyomların belirtileri anlatıldı.
 
Kadınların yoğun ilgisi ile sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşi Kadınlar sık karşılaştıkları sorunları dile getirerek Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Emine Gül Savcı ’dan bilgi aldı. Seminerin sonunda çeşitli hediyeler ve çekilişle 5 kişiye Özel Doğumed Tıp Merkezinde ücretsiz muayene olanağı sağlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49