Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Kadın Kültür Merkezleri Devredildi
Şanlıurfa Valiliği bünyesinde dört yıldır Şanlıurfa’daki kadınlara hizmet veren kadın kültür merkezleri imzalanan protokollerle ilçe belediyelerine devredildi.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün makamında; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol’un katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük; kadın kültür merkezlerinin bundan böyle belediyelerin himayesinde yürütüleceğini belirtti.
Valiliğinse Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla kadın kültür merkezlerine öğretmen desteği sağlayacağını sözlerine ekleyen Vali Küçük; “Belediyelerin bu işi yapması işin tabiatına ve ruhuna daha uygun. Kadın Kültür Merkezleri mahalle bazında insanların eğitimini, becerilerini geliştirdikleri yerler. Belediyelerin buralarda daha verimli hizmetler yapabileceği kanaatindeyiz. Sağ olsunlar başkanlarımız da bu merkezleri seve seve teslim alıyorlar. Her iki başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Protokolü imzalayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise açıklamasında: “Şimdiye kadar kadın kültür merkezleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz eliyle ciddi faaliyetlerde bulundu. Bundan sonraki süreçte de eğitmenler hariç merkezlerin ihtiyaçlarını bizler karşılayacağız ve bu mahallelerde güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi.
İmza sonrası Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise: “ilçemizde bulunan merkezleri devraldık. Kadınlarımızın sosyal hayata katılımı ve hayat şartlarının kolaylaştırılması açısından gerekli bütün eğitimlerinde hizmetlerinde olacağız. İnsanımıza hizmet noktasında hep birlikte çalışmalar yapacağız. Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Dört yıldır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren kadın kültür merkezleri yapılan protokol ileEyyübiye ilçesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren 4 kadın kültür merkezi Eyyübiye Belediyesine, Haliliye sınırları içerisinde çalışmalarına devam eden 5 kadın kültür merkezi de demirbaş malzemeleri ile Haliliye Belediyesine devir edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49