Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor sosyal medya polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates

Bu haber kez okundu.

Kadın Kültür Merkezi Sergisi Açıldı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şair Nabi Kadın Kültür Merkezi tarafından hazırlanan El Sanatları Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Merkezden faydalanan kadınların hazırladığı ürünlerin sergilendiği sergiyi gezen Vali Güvenç, emek veren kadınları kutlarken, yaptıkları işlere Şanlıurfa’yı anımsatacak bir simgenin de eklenmesini dilediğini belirtti. Sergiyi gezerken kursiyerlerin evlerinde hazırladıkları ikramlıklardan da tadan Vali Güvenç, sergi çıkışında kadın kültür merkezlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Vali Güvenç açıklamasında: “Hükümetimiz SODES’ten çok önemli kaynaklar veriyor ve oradan Kadın Kültür Merkezleri yapıp açıyoruz. Yedi tane de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın kaynaklarıyla yaptık. Kadınlarımız bu merkezleri çok tuttuğundan bizden yeni yerler talep ediyorlar. Bamyasuyu’ndaki yeri Süleymaniye’ye taşıdıktan sonra bu bölge eksik kalmasın istediler. Biz de İl Özel İdaresi’nin imkânlarıyla burayı açtık, bugün de sonucunu gördük” dedi.

Serginin açılışında Vali Celalettin Güvenç’e, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya, ilgili daire amirleri ve çok sayıda kadın kursiyer eşlik etti.

Sabancı yurdunda kalan çocuklara kırtasiye yardımı

Şair Nabi Kadın Kültür Merkezi El Sanatları Sergisinin açılışının ardından Vali Güvenç, bir firma tarafından Sabancı Yurdunda Kalan Çocuklara Kitap ve Malzeme Dağıtımı törenine katıldı.

Törende çocuklar için hazırlanan animasyon gösterileri de yer alırken, çocuklarla birlikte kesilen pasta çocuklara ikram edildi. Kitap ve malzemelerini alan çocuklar etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiler.

Sabancı Yurdundaki törene Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Karaköprü Kaymakamı Mustafa Kutlu, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya, firma yetkilileri, yurt sorumluları ve çalışanlar katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49