Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Kaçar'ın Veda Konuşması

AK Parti Şanlıurfa aday tanıtımı için milletvekilleri ve 24 Haziranda yapılacak olan seçimde aday gösterilenler konuşmalarını yapıyor. Şanlıurfa’nın sağlıktan sorumlu milletvekili olan Mahmut Kaçar, veda konuşmasını yaparak bu davaya sonuna kadar hizmet edeceğini ve sağlık alanında yaptığı çalışmaları da kısa bir şekilde anlattı. Son 7 yılda sağlıkta en fazla destek alan ilin Şanlıurfa olduğunu söyledi.

‘Urfa sağlıkta son 7 yılda en fazla desteği alan ildir’

Mahmut Kaçar, “Şanlıurfa, ümmetin umudu olan Erdoğan'a AK Partimize her zaman destek olmuş ve bizi başımız dik Ankara'ya göndermiştir. Şanlıurfa minnet duygularımız bir ke daha ifade ediyorum. Çocukluğundan belli bir siyaset çizgisi olan, belli bir davası olan, inandığı değerler uğruna mücadele den defalarca soruşturma geçiren yargılanan genç yaşta Memur-Sen 6 yıl genel başkanlığı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzere 7 yıl milletvekilliği, 3 yıl genel merkez teşkilat başkan yardımcılığı karar yürütme kurulu üyeliğiniz cenabı hak bizlere nasip eyledi. Şanlıurfa bugün bütün ilçelerdeki hastaneleri merkezdeki hastaneleriyle alt ve üst yapısıyla Şanlıurfa son 7 yılda sağlık en fazla destek alan il oldu. Hayatın geçip geçici olduğuna inan biri olarak önemli olanın gök kubbede hoş bir seda olduğunu şuurunda olan biriyim. 7 yıllık vekillik sürece kamu malını kutsal bilip muhafaza etmeyi bildim. 7 yıl uzun bir süre. Bazen moralimizin bozuk olduğu bir güne denk gelmiş bazen kardeşlerimizin beklediği ilgiyi sizden taraf bana geçen haklarınız helal etmenizi istiyorum. Ben bütün haklarımı helal ediyorum. Kişisel hesapları bir kenara bırakıp dava için çalışmamız gerek. Bu dava Arakan, Kudüs ve güçlü Türkiye'dir.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kaçar Veda Konuşması
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49