Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Kaçakçılık Polis Kamerasına Kayt Edildi
Şanlıurfa emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından Suriye’den Türkiye’ye konulmak istenen esrar ve eroin maddeleri polis ekipleri tarafından saniye saniye görüntülendi.
 Alınan bilgiye göre Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Kaçakçılık Ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri aldıkları bir istihbaratı değerlendirdi. Alınan istihbaratta Suriye’den Türkiye’ye esrar sevkiyatı yapılacağı bildirildi. Durumu öğrenen polis ekipleri sınır bölgesinde sipere yatarak esrar sevkiyatı ve kaçakçılığı an be an kayıt etti. Sınır tellerine poşetlerle atılan esrar maddeleri daha sonra alıcılar tarafından alınmak istendi. Şahısların esrarları almasından sonra operasyon düzenlendi.
 Yapılan operasyonda çok sayıda esrar maddesi ve eroin maddesi ele geçirildi.
 Kaçakçılık olayı polis kamaralı tarafından an be an görüntülendi.
 Öte yandan alınan bilgiye göre 1 Ocak itibariyle Şanlıurfa Kaçakçılık Ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yapılan 66 ayrı operasyonda 451 kilo 385 gram esrar maddesi,847 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olaylarla ilgili 128 şahıstan 55!i tutuklandı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49