Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Kaçak Ampul Ele Geçirild
Şanlıurfa’da Polisi yol uygulamasında durdurdukları kamyonların yükledikleri yük ile evrak aynı değil 475,700 adet ampula el konuldu.
 
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Kaçakçıcık şube ekipleri Şanlıurfa Diyarbakır karayolu üzerine yapılan uygulama esnasında durdurulan (4) kamyonun evraklarına ve yükündeki kolilerin içeriğine bakıldığında yükün akkor ampul tabir edilen ürünlerden olduğu, ancak evraklarda başka bir ürün olarak gösterildiği, polis, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve İl Gümrük Müdürlüğü görevlileriyle birlikte yapılan incelemelerde üretimi ve ithalatı yasaklanan ampul tipine uyduğu tespit edilmiş, bunun üzerine (4) kamyonda toplam (475.700) adet ampule ve yükü taşıyan kamyonlara el konulmuş, kamyon şoförleri ve mal sahipleri hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.
 
Ayrıca Şanlıurfa Gümrük Müdürlüğü’nün hazırladığı raporla yakalana ithali yasak ampullerin toplam gümrüklenmiş değerinin 1.153.000 bin TL  olduğu tespit edilmiş, belirtildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49