Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Şanlıurfa’da  İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda  esrar ve ham petrol kaçakçılığından 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 2’si tutuklandı.
 
Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı tarafından Bozova ve Siverek ilçeleri ve İl Merkezinde arama ve kontroller yapıldı.  Yapılan aramalarda 25 bin 610 paket kaçak sigara, 28 kilogram kubar esrar ve 28 bin litre ham petrol ham petrol ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak sigara kubar esrar ve ham petrol ham petrol’e jandarma ekipleri el koydu. Kaçakçılık olayıyla ilgili 8 kişi gözaltına alınırken 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Ayrıca İl Jandarma komutanlığı tarafından yapılan açıklamada çeşitli suçlardan aranan 30 şahsın yakalandığı belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49