Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Jandarmadan kaçakçılara darbe
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde ihbar üzerine durdurulan bir araçta 5 adet uzun namlulu piyade tüfeği ile 1 adet makinalı tabanca ele geçirildi. Akçakale’de ise tarlaya gömülü şekilde 5 adet uzun namlulu tüfek bulundu. 2 kişi gözaltına alındı.
Ceylanpınar Aşağıdurmuş mahallesinde Mardin-Kızıltepe istikametine yolunda seyreden araç, önceden alınan ihbar sonucu jandarma tarafından durduruldu. Araçta yapılan aramada terör örgütüne götürülmek üzere Ceylanpınar ve Viranşehir’den tedarik edildiği tespit edilen 5 adet uzun namlulu tüfek ile 1 adet makinalı tabanca ele geçirildi. Araç sürücüsü A.K. gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri, Akçakale’nin Kepezli Mahallesinde de S.Y. isimli şahsa ait tarlada yine terör örgütüne gönderilmek istendiği belirtilen toprağa gömülü 5 adet uzun namlulu tüfek buldu. Tarla sahibi S.Y. gözaltına alındı. Ele geçirilen silahlarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49