Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

İzolların Avukatı, ''Durum Tamamen Bir Kumpastan İbaret''

Olay, 15 Haziran günü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çeltik Köyü'nde meydana gelmişti. Yaşanan silahlı çatışma da 6 kişi hayatını kaybetmişti. Sosyal medyada büyük tepki tepki toplayan silahlı kavganın ardından adı geçen Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol adına avukatı Murat Kurnaz bugün özel bir otelde basın toplantı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Avukat Kurnaz;

"Konuya siyasi bir kılıf giydirilmek suretiyle, meseleyle yakından uzaktan alakası olmayan ve olay tarihinde İstanbul'da, seçim çalışmalarında olan Zülfikar İzol'un ismi, tartışmalara dahil edilmeye çalışılmıştır. Keza yasa dışı örgüte mensup çevrelerin, anlaşılmaz şekilde bu iftira kampanyalarına dahil olduklarını şaşkınlıkla izliyoruz. Olayın tahkik edildiği bu süreçte, müvekkilim eski Refah ve Fazilet partileri ile eski AK Parti Şanlıurfa milletvekili Zülfikar İzol ve kardeşleriyle alakalı maddi gerçeklerle akılla izah edilemeyecek korkunç bilgiler ve yalanlar, sosyal medyada ve basında ileri sürülmüştür. Gelinen noktada her vesileyle insanların acılarını sosyal bir ranta dönüştürmeye çalışan, dumanlı havada ucuz ve iğrenç menfaatler peşinde koşan çevrelerin yaptığı bu dezenformasyonun önüne geçmek ve kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan yanlış algıyı gidermek adına birkaç konuda basını ve kamuoyunu bilgilendirmek zaruri hale geldiği için açıklamayı uygun gördük."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49