Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

İyi dersler şoför amca semineri

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 26 jandarma trafik görevlisine, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden formatör eğitimi almış iki personel tarafından eğitim verildi. merkez ve ilçelerden katılan 26 jandarma trafik görevlisine, trafik güvenliği, ilk yardım ve iletişim becerileri gibi konularda eğitim verildi.

Eğitici ve eğitimi alan personele, okul servis şoförlerinin eğitiminde kullanılmak üzere eğitim konularının yüklü olduğu USB flash bellekler ile eğitim yardımcı malzemeleri dağıtıldı.

Şoför eğitimleri, 18-22 Aralık, 25-29 Aralık 2017 ile 01-05 Ocak 2018 ve 08-12 Ocak 2018 tarihleri arasında, her ilçede belirlenen eğitim salonlarında eğitici eğitimi almış personel tarafından verilecek.

Anahtar Kelimeler:
UrfaJandarmaServısOkul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49