Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

İsvçre ’de Trolöybüs araştırması
 Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, “En güzel Şehir ve En İyi Başkan” ödülünü İsviçre’den aldıktan sonra Şanlıurfa’ya yapacağı troloybüs ile ilgili incelemelerde bulundu. Fakıbaba, İsviçre’nin Lozan kentinde başkan yardımcısı Emin İzol ve ulaşım ekibiyle yaptığı incelemede kısa süreliğine troloybüsle yolculuğuna da çıktı.Trolöybüsten sonra metroyu da inceleyen Fakıbaba ve ulaşım ekibi, İsviçre’nin başkenti Bern'de Türkiyeli işadamlarıyla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.İsviçre’deki ödül törenini, Türkiyeli iş adamlarıyla görüşmelerini ve trolöybüs incelemelerini tweter hesabından da paylaşan Fakıbaba, yurt dışından Şanlıurfa’daki hemşerilerine zaman zaman selam göndermeyi ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48