Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

İşten atılan karı koca iş yerini gasp ettiler
Şanlıurfa’da bir apartmanda temizlikçi olarak çalışan karı- koca, işten çıkarılmalarından dolayı yaşlı bir kadını gasp ederek kaçtı. Polis ekipleri ise zanlıları 24 saat geçmeden evden çalınan altınlar ile yakaladı.
 Olay Şanlıurfa’nın Kara Köprü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Münevver Ö.’e ait apartmanda temizlik görevlisi olarak çalışan Dilek ve Mehmet S. Çiftçi sebebi bilinmeyen bir neden dolayı işten çıkarıldı.
 İşten çıkarılan karı koca intikam almak için yaşlı kadının evine girmek için film gibi bir olay gerçekleştirdi. Yaşlı kadının evine çay içme bahanesiyle giden Dilek S. Çay içtikten sonra kapıyı açık bırakarak evden ayrıldı. Kapının açık bırakılmasıyla yaşlı kadının evine giren koca Mehmet S. Burada 76 yaşındaki Münevver Ö.’i darp ederek kolundaki 4 bilezik ve bir yüzüğü alarak gasp edip olay yerinden kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaşlı kadın durumu hemen Polis ekiplerine bildirdi.
 Olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı kadının daha önceden de yaşlılık nedeniyle hastalıkları artmasıyla çağırdıkları ambulans ile hastaneye gönderi. İfadesi alınan yaşlı kadının verdiği eşkâller doğrultusunda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler 24 saat geçmeden Dilek ve Mehmet S. Çiftini Yenişehir bölgesinde kıs kıvrak yakaladı. Dilek S.’nin çantasında yapılan aramada söz konusu çalınan 4 bilezik ve yüzük ele geçirilirken gözaltına alınan ve Asayiş Büro amirliğinde ifadelerinde suçlarını itiraf eden çift işlemleri tamamlanarak Adliyeye sevk edildi.
 Sağlık raporu için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirilen çift burada alınan raporun ardından Şanlıurfa Adliyesi nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49