Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

İşte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Toplam Borcu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, geleneksel düzenlediği basın toplantılarının son buluşmasını yeşil alan çalışmaları, kentte alt yapı üst yapı ve imar planına kadar birçok projeye ayırdı. Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde basın mensupları ile buluşan Başkan Nihat Çiftçi, kent merkezi ile 13 ilçede yapılan ve yapımı planlanan yeşil alan çalışmalarını gazetecilere aktardı.

Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi her 2 ayda bir düzenli olarak yapmış olduğu ve basınla bir araya gelerek yapılan ve yapacak ilan projelerin anlatıldığı geleneksel toplantısının son olanını Cumhuriyet Park Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. 31 Mart yerel seçimlerinden önce ki son basınla buluşma toplantısında konuşan başkan Çiftçi yeşil alandan alt yapıya kadar üst yapıdan imar planına kadar bir-çok projeden bahsederken özellikle devam eden köprülü kavşakların da çalışmaların devam edildiği ve Narlıdere Köprülü kavşağının ayın 19’da tam anlamı ile faaliyete geçeceğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Toplam Borcu Açıklandı

Çiftçi,‘’Şanlıurfa'nın toplam borcu yani 2014 yılı öncesi borcu 798 milyon borcu var 266 milyonu borç ödedik. Diğer ödemeler 47 milyon TL ödeme yapıldı ve şuan borcumuz 581 milyon TL borç var. Borcu düşürdük arkadaşlar 330 hibe ŞUSKİ'ye aldık 116'da büyükşehir aldık toplam 446 milyon TL bu şehire hibe getirdik. Yüzde 60 milyon TL 6 milyon metrekarelik yerin bedelini ödedik ve 6 milyon metrekarelik tapu büyükşehir belediye başkanlığımıza kesildi’’açıklamalarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48