Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

İşte Ak Aday Beyazgül’ün Projeleri

Tanıtım toplantısına Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları, MKYK Üyesi Vildan Polat, Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi güven, il ve ilçe teşkilatları katıldı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül proje tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Hazine Ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Birlikte çalıştığımız çok değerli Zeynel Abidin Beyazgül başkanını proje tanıtım toplantısındayız. Hem kendi toprağımızda hem de kısada olsa yapmış olduğumuz milletvekili döneminde birlikte yürüdüğümüz, terlediğimiz, koşuşturduğumuz arkadaşlara tekrar bu salonda olmamızdan dolayı büyük bir sevinç duymaktayım. Şanlıurfa kadim bir şehir, güzel bir şehir 2 milyon nüfusu ile Türkiye’nin en öneli alanlarından bir tanesi. Nüfus itibariyle yedinci, gelişmişlik itibariyle buna yetişmeye enerjik, iştahlı, iş yapmaya meyilli, geleceği çok umutlu bir şehir. Bu şehirde de bir saniyede hizmet etseniz kutsaldır. Çünkü evliyalar, peygamberlerin şehrindesiniz. Bir saniye hizmet etmek yeterlidir. Ama bu ülkeye özellikle bu topraklara hizmet etmek, hizmetkârlıkta bulunmak bence görevlerin en alisi ve ulusudur. Şimdi doğrudan büyükşehir belediye başkan adayı olan ve yılarca il başkanlığı yapan ve çok mütevazı sakin ve kararlı belediye başkanı proje tanıtım toplantısı. İnşallah Zeynel başkan bundan önce Urfa’ya kim hizmet ettiyse, taş üstüne taş koyduysa onlara vefa göstererek, onları anarak bundan sonraki adımlarında Urfa’ya hizmet için harcayacaktır ve bunu yaparken şundan emin olacak Urfa’nın arkasında önce Urfa var. Cumhurbaşkanımız talimatıyla kendi, şehrim olması nedeniyle buradayım seçim çalışması yapıyorum. Cumhurbaşkanımız ve kabinemside Urfa’da Büyükşehir belediyesi başkanın projelerinin arkasında olacak.” dedi.

“ iki milyonun kardeşliği projesidir”

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül proje tanıtım toplantısı proje sunumundan önce açıklamalarda bulundu, Beyazgül, “AK Parti bir aşktır, bir sevdadır, bir duygudur, işte AK Parti bir ailedir. Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı adaylığına beni uygun gören ve bana güvenen cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Yine bu dönemde benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Birazdan projelerimizi sunulacak bu projelerimizde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Başarının sırı inanmak ve ekip olarak çalışabilmek, ekip olarak çalışmanın bir takım özellikleri vardır ki, uygunun kabiliyetli kişiler bulmak. Bu ekiple uyum içerisinde çalışırken, hataları görmemek kabiliyetleri yukarı çekmek, işte bugün bir ekip çalışması sonucu lasmanı sunacağız. Şanlıurfa’ya ait projelerimizi size sunacağız sizinle paylaşacağız. Büyükşehir başkanı Nihat Çiftci’ye bugüne yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gayretle çalışmalarını sürdürdü benim il başkanlığı dönemimden uyumlu bir şeklide çalıştık. Ama projenin bir cesaret işi destek işi olduğunu ifade ettiler ki, ben buna katılıyorum. Projelerimize geçmeden önce ne büyük projen ne deseniz şunu derim: benim en büyük projem “ iki milyonun kardeşliği projesidir” en büyük projem bu iki milyon kardeşime hizmet etmektir.” dedi.

İşte Beyazgülü’ün Projeleri

1-Sehircilik projeleri tarihi Urfa’nın yeniden canlandırılması mevcut belediye başkan binasını yıkıp yerine park yapılacak. Yeni bina için yer tahsisi yapıldı. Harran Üniversitesinin Yenişehir Kampüsü yerinde Askeriye karşısındaki yerleşkede yeni hezimet binası yapılacak.

2- Uydu kent ve yeni meydan kurgusu projesi; meydanda pazar yeri ilköğretim ortaöğretim sosyal tesisler yer alacak uydu kent olacak.

3- Eski Urfa evleri kültürel ve toplumsal yapılarımız yeniden inşa edilecek ve yeni yerleşim yerlerinde de bu yapılar yaratılıp tüm dünyaya tanıtılacak. Hatta bunlar bir butik otel olarak da kullanılacak. Kentsel dönüşümlerde bu tür yapılar yapılacak dikey değil yatay mimari on planda tutulacaktır.

4- Yatak mimari yer dikkate alarak yeni kurulacak mekânlarla yaşam standartları arttırılacak. Nazım plan ölçeği ile imar alanlar yapılacak ada bazlı yapılar dikkate edilecek.

5- Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde kentsel dönüşmelerden dolayı öncelikle buradaki tapu sorunları çözülecek ve kentsel dönüşümlere öncelik verilecek. İmam Keskin ve borsanın taşınması için bir talep var onun taşınması için projeler yapılacak, turizm on planda tutup yeni istihdam alanları oluşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49