Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

İstanbul'un trafiğini geçti
Şanlıurfa’nın bitmez tükenmez sorunlarının başında gelen trafik sorunu yine sürücülere zor anlar yaşattı.
Kentte, yolların dar olması, araç yoğunluğunu kaldıramıyor. Abide Kavşağı, Mardin yolu ve Karaköprü civarında akşam saatlerinde yaklaşık 2 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu. Trafikte ilerlemekte güçlük çeken sürücüler, yolları genişletemeyen belediyeye tepki gösterirken, öte yandan zaman zaman kendi aralarında tartıştı.
Trafik kuyruğunun oluştuğu saatlerde öte yandan yükselen korna sesleri de çevredekileri rahatsız etti. Duruma tepki gösteren sürücüler, belediyenin verdiği sözleri yerine getirmesini ve bu çilenin sona ermesini istedi. Özellikle Abide kavşağından başlayarak Karaköprü ilçesine ve Sırrın Karaköpür yeni çevre yoluna kadar varan yolda trafik arbedesi yaşanırken, bu sıkıntıların ne zaman giderileceği merak ediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49