Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

İstanbul’da Urfalı Dayanışması
Maç öncesi Ankara’dan İstanbul’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa’dan gelen Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfasporlu yöneticiler dayanışma gecesinde bir araya geldi.
 
İstanbul’da yaşayan Urfalı işadamlarının organize ettiği geceye, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Halil Özcan da iştirak etti.
 
Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Bakan Çelik, Şanlıurfaspor ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Kartalspor deplasmanında Şanlıurfaspor'u yalnız bırakmadıklarını ifade etti. Bakan Çelik, “Şanlıurfa bizim için önemli. Bütün şehir Şanlıurfaspor için bir arada. Bugünden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfaspor için çalışmalı ve hedefiniz süper lig olmalıdır" dedi.
 
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise; takımı yalnız bırakmayan başta ÇSG Bakanı Faruk Çelik olmak üzere tüm Urfalılara teşekkür etti. Vali Güvenç, devre arasında yapılan transferlerde Bakan Faruk Çelik’in çok büyük katkıda bulunduğunu ifade ederek, bu katkılarından dolayı Şanlıurfalılar adına Bakan Faruk Çelik’e bir kez daha teşekkürlerini bildirdi.
 
Sarı yeşilli ekibi yalnız bırakmayan Urfalılar, Kartal ile oynanacak maç öncesi de Kartal Radyo Seymen Stadı’nı doldurdu. Kartalspor Şanlıurfaspor mücadelesini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Seyit Eyüpoğlu ve Mehmet Akyürek, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ünlü şanatçı İbrahim Tatlıses ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri ile bine yakın Urfaspor taraftarı izleyerek takımı yalnız bırakmadı.
 
Kartalspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan ve 1-1 biten maçın ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ile birlikte soyunma odasına giderek, futbolculara moral verdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49