Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İstanbul B.B.Spor maçından galibiyet bekliyor
 Şanlıurfa Hafta sonu oynayacağı İstanbul B.B spor maç hazırlıklarına devam ediyor.             

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü  A.Gökhan Gökmen yaptığı açıklmada;

Şanlıurfaspor çok güçlü bir kadroya sahip, İstanbul ekibi gibi bizimde kadromuz çok kaliteli isimlerden oluşuyor, amacımız deplasmanda oynayacağımız maçı kazanmaktır.

 Banahane’nin sakatlığı düzeldi  oynayıp oynamayacağına hocamız karar verecek, Banahane’nin sakatlığı iyileşti ve idmanlara başladı, büyük ümitler ile transfer ettiğimiz bu futbolcumuzun bir an evvel golleriyle geri dönmesi en büyük temennimizdir.

 Bu yola başlarken şampiyonluk hedefi ile çıktık, Şanlıurfaspor’u n haftalar geçtikçe daha iyi bir futbol oynayacağını herkes görecek, yeni kurulmuş bir takımda ilk haftalarda beklentiler daha yüksek olur ama oyuncuların  birbirleri ile daha iyi kaynaşması açısından biraz daha zaman ihtiyaç olduğunun kanısındayım, çok kaliteli oyunculardan kurulu takımımız var bireysel olarak ligin çok üstündeyiz, nitekim futbolcularımız hocamızın da desteği ile çok daha mücadeleci ve arzulu bir ekip haline geleceğine inancımız sonsuzdur,”

 Cumartesi günü İstanbul Olimpiyat stadında saat: 17:00’de başlayacak maça taraftarlarımızda gelecek. taraftarlarımızdan da ricam 90 dakika boyunca centilmence takımlarına destek olmasıdır, futbol üç ihtimalli bir oyundur karşımızda grubun en güçlü ekiplerinden biri var, yenmekte var yenilmekte olumsuz bir sonuçta bile biz yolumuza devam edeceğiz bu yüzden taraftarlarımızı sadece Şanlıurfaspor’u desteklemek gerektiğini belirtmek istiyorum.

Sadece Urfalılardan değil, İstanbul’da ikamet eden doğu ve güneydoğululardan da destek isteyoruz, “Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum, iyi konsantre olduğumuzda bizim PTT 1. Ligde yenemeyeceğimiz takım yok. İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz.

 Galibiyetle döneceğimiz bu maçıda yönetim olarak ve tüm futbolcularımız bu gün doğum günü olan Teknik Direktörümüz Raşit ÇETİNER hocamıza armagan edecektir.Sayın hocamızında doğum gününü kutlar nice şampiyonluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49