Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

İstanbul 2020'yi Kaybetti.
 İstanbul, 2020 Olimpiyatları ev sahipliği yarışmasında, finalde Tokyo'ya kaybetti. 2020'yi Tokyo düzenleyecek.

2020 Olimpiyatları'nı finalde Tokyo'ya kaybettik. İlk Oylama'da Finale Çıktık İlk tur sonucunda İstanbul ve Madrid arasında beraberlik yaşandı. İkinci kez Madrid ve İstanbul arasında oylama yapıldı. İstanbul, kullanılan 94 oydan 49'unu alarak Madrid'i eledi ve finale yükseldi. Tokyo İLE İstanbul FİNALDEBu oylamanın ardından İstanbul ve Tokyo finale yükseldi. Malesef Kaybettik Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yapılan oylama sonrasında 2020 Olimpiyatları'nı yapacak şehir Tokyo oldu. IOC Başkanı Jacques Rogge finalde yaptığı açıklama "Adil bir şekilde yarışıldı. Olimpik hareketle ilgili düşünceleriniz bize ilham verdi. Çalışmalarınız ve spora olan bağlılığınız için teşekkür ediyoruz. Her zaman olduğu gibi yine kazanan bir taraf olacak" dedi. Sonrasında Jacques Rogge kazanan şehrin Tokyo olduğunu duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49