Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

İşler kırılınca devreye palyaçolar girdi
 Şanlıurfa'da esnafın müşteri çekme taktikleri. Esnaf iş yeri önünde çocuklara farklı aktiviteler düzenleyerek müşterilerin gelmesi sağladı.
Eyyübiye ilçesi  Karameydanı Cami yanında bir işyeri satışlarını artırmak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkilikte Mağaza önünde gösteri düzenleyen palyaçolara küçük çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Güneydoğu'da son ayalarda meydana gelen olaylar nedeniyle bir çok esnafın işi kırıldı. İşi kırılan esnaf satışları artırmak için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Karameydan civarında elektronik, Beyaz eşya , ve çocuk bisikleti  satan bir esnaf satışı artırmak adına kaldırım üzerinde palyaçolar eşliğinde çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Ev hanımlarda çocuklar bir yandan palyaçolarla oynarken onlarda alış veriş yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49