Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

İşlek yolda test sürüşü
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Zafer caddesinde sürücü adayların bulunduğu alanda sürekli kazaların gelmesi  Engelli vatandaşları isyan ettirdi.
Haliliye ilçesi Zafer caddesi ŞUTİM yanında sürücü adayların test yaptığı yolda sürekli trafik kazaların olması Engelli vatandaşı isyan ettirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Zihinsel engelliler derneği başkanı Bedih Satoğlu, "ŞUTİM yanında olan Zafer caddesi ve aynı zamanda Büyükşehir Engelliler koordinasyon merkezin önündeki sürücü adayların trafik eğitim çalışmaların yapıldığı alan gerçekten her zaman olduğu gibi bugünde bir kaza meydana geldi. Allah çok şükür ölümlü değil yaralamalı kaza oldu, İnsanların çok yoğun olduğu bir yerde Şanlıurfa trafik komisyonu aldığı karar böyle bir yere verilmesini biz anlam veremiyoruz. Biz dernek olarak Engelli sayısını azalmasını ve Engelli oluşunu ortadan kaldırmak için elimizden gelen bütün çabayı sarf ederken fakat idari kadro  bu konuları gözetmesi lazım Bugünde bir kaza oldu kaza sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Celalettin Güvenç beyi acilen aradım ben durumu izah ettim Belediye Başkan'da bu alanın sürücü adayların eğitim alanından çıkarılması için ve bu tür olayların bir daha gelmemesi için ilgilere talimat verdim. Duyarlığından dolayı Başkan Güvenç beye teşekkür ediyorum"dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49