Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

IŞID'in Kobani saldırı anı
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi karşısında bulunan Suriye'nin Kobani kentine bu sabah IŞID tarafından intihar saldırısı düzenlendi. Saldırı anı kamerlere yansıdı.
Saldırı anı kameraları yayınlayan Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi", Bu sabah kobanide meydana gelen, terör örgütü işid saldırısının Türkiye tarafından kamera kayıtlarına yansıyan görüntüsü. Araçların kobaniden gelişi net bir şekilde kayıtlarda görünüyor.
Aldığımız bilgilere göre, IŞİD’in Kobani’nin güney bölgesinden Cerablus tarafından 6-7 araç ve YPG kıyafeti ile sızma yaptığı, şehrin içinde 3 ayrı noktada rastgele ateş açtığı ve bazı noktalarda da olduğu, çatışma durumuna geçtiği ile ilgili bilgi geliyor.”
IŞİD militanlarının Türkiye tarafından Kobani’ye sızdığı iddialarına da yanıt veren Çiftçi, “Türkiye tarafında gerek kapı, gerekse sınır bölgesi güvenliği son derece iyi sağlanmış durumda” dedi. Öte yandan yaralıların da gelmeye devam ettiğini belirten Çiftçi “Türkiye olarak sınırımıza gelen tüm yaralıları almaya ve hızlı bir şekilde tedavilerini sağlamaya devam ediyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49