Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

İşçileri İlaçtan Zehirlendi
 Şanlıurfa'dan Harran ilçesine giderek, mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan 50 işçiden aralarında çocuklarında bulunduğu 12 kişi tarlada kullanılan ilaçtan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Harran'da meydana gelen olayda, tarlada çalışan tarım işçileri tarlaya zehir sıkılmasının hemen ardından, aralarında çocuklarında bulunduğu Fatma A., Hatun O., Huriye C., Ayşe Gül B., Emine A., Halime B., Ceylan K., Emine A., Hatun D., Zeliha B., Pınar K. ve ismi tespit edilemeyen bir kişi kusma ve baş ağrısı şikayeti üzerine olay yerine çağırılan ambulanslarla Harran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zehirlenen hastalar, burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından serum takılarak, müşahede altına alınırken, bir kişinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49