Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

İş kur’dan  Sertifika Dağıtımı
Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2013/1. Olağan Toplantısı Hotel El Ruha toplantı salonunda gerçekleştirildi.
İl düzeyinde istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulması, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif işgücü programlarının belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda, Şanlıurfa İl Milii Eğitim Müdürü Metin İlci, İstihdam kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda, 2012 yılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun yapmış olduğu 4 ayrı olağan toplantısı değerlendirilirken Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü personeli tarafından yapılan işgücü piyasası analiz raporu incelendi. İşkur’un 2013 yılı içerisinde açmayı planladığı Mesleki Eğitim Kurslarına ve Girişimcilik kurslarına zemin hazırlandı. Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda toplantıyla ilgili;
‘’Sayın Bakanımız ve Sayın Valimizle birlikte, istihdam çalışmalarına hız vermek adına faaliyetlerimizi dört koldan birden sürdürüyoruz. Görevde olduğumuz süre zarfında halkımızın özellikle de gençlerimizin geleceğini inşa etmemiz başlıca görevlerimiz arasında yer almaktadır. İşsizlikle kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bizler işsizlik sorununu çözmek ve gençlerimize iyi bir hayat sunmak için çalışıyoruz. Bu amacımızı da gerçekleştirirken perde arkasında olan ve azimli bir şekilde çalışıp hiçbir zaman işini aksatmayan İşkur personeline yürekten teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Toplantı’nın ardından İşkur’la birlikte çalışıp istihdama katkı sağlayan firmalara Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49