Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

İş Kur Tırı Şanlıurfa’da
Türkiye İş Kurumu tarafından görevlendirilen İşkur kampanya otobüsü Belediye hizmet binası önünde Şanlıurfalı vatandaşlara danışmalık yapacak.
 
 Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanı ile yürütülen, "Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu" kapsamında gerçekleştirilen, İşkur tanıtım kampanyası çerçevesinde 22 ili ziyaret etmek üzere yola çıkan İşkur Kampanya Otobüsü, Şanlıurfa’da danışmanlık hizmeti vermeye başladı.
 
Şanlıurfa Belediyesi hizmet binası yanına park eden otobüs, iki günlük çalışma sürecisinde İŞKUR’un çalışmaları hakkında Şanlıurfalıları bilgilendirilecek. Otobüste görevli İŞKUR tanıtım görevlileri iki gün süre ile Şanlıurfa’nın tüm bölgelerinde kişilerle yüz yüze görüşmeler yapacak. Görevliler, iş arayanlar ve işverenlere sunulan hizmetlerin ötesinde, İşgücü Yetiştirme Kursları, Girişimcilik Programları, İşbaşı Eğitim Programları, Toplum Yararına Programlar, İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleri, İşsizlik Sigortası, Kısa Çalışma Ödeneği gibi çeşitli hizmetleri tanıtacak. Ayrıca İŞKUR hizmetlerinden faydalanmak isteyen kişilere de il merkezinde park edecek olan otobüste İŞKUR görevlileri tarafndan on-line kayıt hizmeti sunulacak.
 
Ağ Geliştirme ve İletişim Uzmanı Bülent Kılıç” Projemizin kapsamında İş kur genel müdürlüğü geliştirme Avrupa Birliği projesi olan Kamu hizmetleri geliştirmesi operasyonun iletişim bileşeni şunda görünen otobüs otobüs kampanyası iki aşamalı bir kampanya geçtiğimiz yıl Karadeniz bölgesinde gerçekleştirildi. 21 ilden oluşan kampanya tamamlandı. Bu ikinci kampanya Güneydoğu Anadolu bölgesinde gerçekleştiriliyor. Projemizin amacı kamu hizmetlere olan erişimin artırılması dedi”
 
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda, Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleşmenin içersindeyiz iş kur olarak vizyonum değişti bunun ilk öğreği olarak bu hizmeti vatandaşın ayağına getiriyoruz bu otobüste İş kur’un büromuzda yapılan faaliyetlerin aynısını  burada yapıyoruz meslek danışmanları işsiz kardeşlerimize rehberlik yapacaklardır dedi”
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49