Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

İpi kim göğüsleyecek!
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanının kim olacağı sorusuna cevap aranıyor.  2015 yılında yapılacak olan Büyük kongre öncesi  AK Partide teşkilatlarda kongreler devam ederken,  Şanlıurfa'da ise gözler yeni İl Başkanına çevrildi.
 Milletvekili aday adayı olacağı için koltuğu boşalan Yusuf Eğilmez'in yerine çok sayıda talipli çıktı. 4 Ocak 2015 günü yapılacak olan 5. olağan il kongresi öncesi en geç önümüzde ki hafta açıklanması beklenilen Şanlıurfa'nın yeni İl Başkanını belirlemek üzere çalışmalar devam ediyor.
İl Koordinatörü Batman eski Milletvekili Ahmet İnal, dün Şanlıurfa'ya gelerek bazı temaslarda bulundu. İlk olarak il Başkanı Yusuf Eğilmez ile görüşen İnal, ardından Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı  Celalettin güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile bir toplantı yaptı.
Muhtemel İl Başkanları adayları Zeynel Abidin Beyazgül,Abdullah Yeşil, M.Ali Cevheri, Bekir Kan, Abdurrahman Kırıkçı ve Ahmet Akay olduğu kulislerde konuşuluyor.
Alınan bilgilere göre, Belediye Başkanlarının ortak bir isim üzerinden anlaşamadıkları ve bir isim öneremediler. ortak bir isim üzerinde anlaşamayan Belediye Başkanları kararın  Genel merkezin verilmesini istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49