Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

İnsanı yardım tırları gönderildi
Şanlıurfa’da İnsani Yardım Platformu, iki tır yardım malzemesini Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
 
İnsani Yardım Platformu, Şanlıurfa itfaiye merkezinde topladığı yardım malzemelerini, Suriye’ye göndermek için tırlara yükledi. Kuru gıda ve hasta bezlerinden oluşan yardım malzemeleri, Suriye’deki şehirlere gönderilecek. Şanlıurfa müftüsünün de katıldığı yardım gönderme programına, platform başkanı çok sayıda vatandaş katıldı. Burada gazetecilere bir açıklama yapan İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem, “ Buradan gönderdiğimiz yardımlarda tüm herkesin katkısı var, yaptığımız yardımlar, il dışında da duyulduğu için başka iller yardımlarını buraya gönderip, biz de buradan Suriye’ye gönderiyoruz. Bugün yine tır malzeme göndereceğiz, şimdi göndereceğimiz malzemeler, Erzurum’dan bizlere ulaştı. Biz de bu yardımları, Suriye’deki muhtaç insanlara göndereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Erzurum üzerinden gelen yardım malzemeleri, 2 tıra yüklenerek, Suriye’ye gönderilmek üzere yola çıktı. Gönderilen yardım tırlarıyla birlikte, 14 tır yardım malzemesi Suriye halkına gönderilmiş oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49