Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

“ İnsan İçin En Etkili Öğrenme Yolu Kitap Okumaktır”
 Vehbi Koç Vakfının eğitime destek vermek amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında yaptırdığı okullarda okuyan öğrencilerin daha fazla kitap okumalarına yönelik PAFİN yayın evi işbirliği ile Koç İlk-Ortaokuluna 2000 kitap bağışı ile Çocuk Kitapları Yazarı Fatih Erdoğan tarafından kitap okumanın önemini belirten bir konferans verildi.

 Kitap bağışı ile ilgili programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, Okul Müdürü Zülküf Elmas, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 PAFİN kitap yayın evine ait gezici kütüphaneyi yaklaşık 1000 civarında öğrenci ziyaret etti. Öğrenciler ile birlikte Gezici Kütüphaneyi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci burada yaptığı açıklamada “İnsan için en etkili öğrenme yolu kitap okumaktır. Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır. Okumak kişinin ve toplumun önünü açan bir ışıktır ışığın peşine düşen her zaman hedefine doğru zamanda ve doğru yolda ulaşmıştır. Okumanın ne yaşı ne de zamanı vardır. İnsan isteği her zaman bir şeyler okuyabilir. Yeter ki okumayı gerçekten istesin. Gönülden ve severek yapılan faaliyettir. Birileri istedi diye ya da zorla kitap okunmamalıdır. Okuma hevesi ve isteği öncelikle insanın kendi içinde olmalıdır. İşte bugün böylesi önemli bir faaliyette bulunmaktan büyük haz aldım. Neticede okumaya ve okutmaya vesile olacak bir programdır bu. Umarım bizler ve geleceğin nesilleri okumanın önemini göz önünde bulundurarak dostlarımız olan kitaptan hiç ayrılmayız. Okumanın sayısız faydasını unutmayız.” dedi.

200İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’nin konuşmasının ardından Çocuk Kitapları yazarı Fatih Erdoğan Koç İlk-Ortaokulu öğrenciler yaklaşık bir saat süren bir konferans verdi. Konferanstan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci katkılarından dolayı yazar Fatih Erdoğan’ günün anısına bir plaket takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49