Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

“İnsan canı bu kadar mı değersiz !”
Peygamberler Şehri Şanlıurfa da Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı rivayet edilen Balıklıgöl’ün içinde yer alan Hızmaniye külyesinde açık bırakılan elektrik panosu vatandaşın tepkisine neden oldu.
Balıklıgöle gelerek ibadet eden vatandaşlar çocukların ve ziyaretçilerinin çok olduğu mekanda elektrik panosunun açık bırakılması akla ‘İnsan canı bu kadar mı değersiz ?’ sorusunu getirdiği belirtildi.
Kış aylarının gelmesiyle yağan yağmur künyede elektrik kaçağına neden olduğunu da belirten vatandaşlar, “Yağmur yağdığı zaman elimizi duvara vurduk mu elektrik kaçağı olduğunu anlıyoruz duvar çarpıyor. Buna bir çözüm getirilmeli vatandaşlar buraya namaz kılmaya geliyor bu durumlar güzel karşılanmıyor.”
Elektrik panosunun açık bırakıldığı Külyede bir çocuğun eli yetişecek mesafede olması tepkileri arttırırken bunun bir sorumsuzluk örneği olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bir çocuğun eli bu panoya çok rahatlıkla yetişir. Balıklıgölde çocuklarımızda çok fazla çoğu bu çimlerde oyun oynuyor. Bu çok tehlikeli bir durum panonun açık olduğunu görünce çok şaşırdım nasıl böyle bir sorumsuzluk yapılır akıl karı değil” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49