Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

İnşaat hız kesmiyor
 Son yıllarda inşaat sektörünün ilerlediği Şanlıurfa’da kış aylarında da sektör hız kesmiyor. Soğuk havalara rağmen çalışan işçiler, zor şartlar altında çalışıyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte birçok ilde inşaat sektörü kesintiye uğrarken, Şanlıurfa’da ise hız kesmeden devam ediyor. İnşaatlarda çalışan işçiler, işleri kesintiye uğramadığı için memnun kalıyor ancak soğuk hava onları zor durumda bırakıyor. Ocak ayında Türkiye genelinde kar ve yağmur yağışı etkili olurken, Şanlıurfa’da havalar biraz daha normallerde seyrediyor. Bu durum da inşaat sektörünün devam etmesini sağlıyor. İnşaat işçileri bu anlamda memnun olduklarını söyledi. Öte yandan inşaat işçiliğinin zorluklarını belirten işçiler, sabah erken işe başlamaktan şikayet ediyor. Sabah saatlerinde havaların aşırı soğuk olması nedeniyle çalışmakta zorluk yaşadıklarını belirten inşaatçılar, havaların ısınacağı günü bekliyor.

 Türkiye’deki birçok ile göre şanslı olduklarını belirten işçiler, kış aylarında bile boş durmadıkları için evlerine rahatlıkla ekmek götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49