Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

İnşaat alanlarında önlemler alınmıyor!
Türkiye Genelinde konut yapımı bakımında en üst sıralarda bulunan iller arasında yer alan Şanlıurfa’da yapımı gerçekleştirilen inşaatlarda çalışan işçilerin herhangi bir önlem almaması dikkatlerden kaçmıyor.
Hiçbir önlem almadan inşaat yapımlarında çalışan işçiler hem kendi can güvenliğini hem de inşaat çevresinden geçen vatandaşların can güvenliği tehlikeye sokuyor.
Kentin belirli noktalarında yapımı devam eden inşaatlarda işçilerin can güvenlikleri için hiçbir önlem alınmaması dikkatlerden kaçmazken hiçbir denetimin yapılmaması da tepkilere neden oluyor.
Kentin birçok noktasında yapımı devam eden inşaatlarda işçilerin önlem alması için vatandaşlar yetkililerden denetimlerin yapılmasını talep ediyorlar.
Ayrıca yönetmeliğe göre inşaat yapımlarında alınması gereken bir takım önlemler bulunuyor. Bunların en başında baret ve emniyet kemeri takmadan yüksekte çalışmamak. Dikkate alınmayan bu önlemler inşaat işçisinin canını tehlikeye atıyor.
Bu konuda vatandaşlarda inşaat alanlarında denetimlerin yapılmasını yönetmeliğe uymayanların da cezalandırılmasını talep ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49