Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

İnfaz edilip yakılmışlar
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi'nde bir evde çıkan yangında 45 yaşındaki Osman Çiçek ile 40 yaşındaki eşi, Zühre Çiçek öldü. Çift infaz edildikten sonra üstlerine benzin dökülüp yakıldığı anlaşıldı.
Yangın Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Saha mahallesinde meydana geldi. Birecik Belediyesi'nde Güvenlik görevlisi olarak çalışan 45 yaşındaki Osman Çiçek ile eşi Birecik devlet hastanesinde Taşeron temizlik işçisi olarak çalışan 40 yaşındaki Zühre Çiçek 'in evinde dumanların yükseldiğini gören komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine eve giden ekipler girdiği evin içinde Osman ile Zühre Çiçek çiftinin cesetleriyle karşılaştı.  Polis ekipleri yaptığı incelemede, evde boş kovan bulurken komşular da yangın öncesi 4 el silah sesi duyduklarını söyledi. Polis yangın sonrası komşuların ifadelerine başvurdu. çiftin ölümünü şüpheli bulan polis Karı kocanın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu gönderildi.
Adli tıp kurumunda yapılan otopside karı koca'nın kafalarına ve sırtlarında ikişer mermi sıkılarak öldürüldüğünü daha sonra üzerlerine bidonla benzin dökülerek yakıldığı tespit edildi. Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler Karı Koca'nın cinayetinin aile içi bir hesaplaşma olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. ekipleri Karı Kocanın önce infaz edildiği daha sonra sadece cesetlerin üzerine benzin dökülüp yakılması ayrı bir şüphe uyandırdı. Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü özel bir ekip kurarak Birecik'te vahşice işlenen cinayeti çözmek için bölgede geniş bir çalışma başlattı.
ilk belirlemede İtfaiye yangın elektrik kontağından çıktığını söylemişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49